Teljes körű szolgáltatás

Teljes körű szolgáltatás

Ügyfeleink számára csomagolni kívánt árujukhoz, berendezésükhöz teljes körű szolgáltatást biztosítunk, legyen akár tengeri csomagolás, közúti- vagy légi szállításhoz szükséges csomagolási megoldás.

A felmérés és csomagolás tervezés

Az első lépést, a helyszíni felmérést az áru csomagolásának megtervezése követi. Ez a szállítási és mozgatási módnak megfelelően számítógépes ládatervező program használatával történik. A megbízó a tervezés pontján tisztán láthatja, hogy termékét hogyan csomagoljuk be, ehhez milyen minőségi anyagokat használunk fel. Azt is követheti, hogy milyen eljárásokkal érjük el munkánk célját: biztonságosan, sérülés nélkül, pontos határidők betartásával juttatni el az árut akár a világ másik részére.

Csomagolás kivitelezése

A harmadik munkafolyamat az ipari csomagolás, tengeri csomagolás kivitelezése. Itt a berendezés alá kerülő raklap és csúszó talp legyártásáról is gondoskodunk teljesen egyedi méretekben. A csomagolás folyamán a legújabb technológiát, legkorszerűbb alap-és segédanyagokat használjuk: alu-fólia, PE –fólia, VCI anyagok

A csomagolás helyszínén:

  • ládákba helyezzük az árut,
  • biztonságosan rögzítjük,
  • igény esetén korrózió elleni védelemmel látjuk el.
  • Ezt követően a ládákat a nemzetközi előírásoknak, illetve az ISPM-15 szabványnak megfelelő feliratozással és piktogramokkal látjuk el.

Szállítás a csomagolási módoknak megfelelően

Utolsó folyamatként pedig egy társvállalkozással együttműködve vállaljuk a kívánt légi, közúti, vasúti szállítást, vagy tengeri kikötőbe való elszállítást.