Tengeri csomagolás, ipari csomagolás, ládagyártás, konténerezés, fóliázás, logisztika.

A Turul-Pack Kft. fő tevékenysége a tengeri csomagolás, ipari csomagolás, és száraz csomagolási módok professzionális kivitelezése, illetve a megrendelő igényeihez igazodó különböző méretű faládák legyártása, illetve a ládákba kerülő gépek, berendezések szakszerű ipari csomagolása.

Az egyedileg legyártott csúszótalpakra és raklapokra a megrendelő helyszínén elhelyezzük az árut, és a szállítás jellegének megfelelve szakszerűen becsomagoljuk! Leggyakoribb szolgáltatásunk a tengeri csomagolás.

Csomagolási módok

Széleskörű szolgáltatások az Ön igényeihez alkalmazkodva!

„Mindent gyorsan”, minden csomagolási módban

A 300 tonnás hídszerkezettől a komplett gyáregységeken át a féltve őrzött bútorokig. Eddigi összes munkánkat a megegyezés szerinti időpontra, vagy előtte készítettük el.

Rugalmasság a csomagolóanyag gyártásban

Faládák készítése egyedileg vagy nagy sorozatban, akár 48 órán belül, utólagos változtatásokkal is.

15.000 m2  faláda gyártó kapacitás / hó

Havonta 15.000 m2  ládagyártó kapacitásunk lehetővé teszi mind a nagy mennyiségű ipari csomagolást, mind az „expressz” gyorsasággal, akár 48 órán belüli teljesítést is.

Helyszíni felmérés, telephelyi legyártás és helyszíni csomagolás

A csomagolandó terméket a helyszínen felmérjük, a ládákat telephelyünkön legyártjuk, a terméket a helyszínen becsomagoljuk, és partnercégünk segítségével akár le is szállítjuk.